24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

076-201 1525

Dakdekker

Dakdekker BredaDakdekker Breda: Zoekt u een dakdekker in Breda? Wij beschikken over onze eigen vakkundige dakdekkers en zijn 7 dagen in de week bereikbaar voor alle mogelijke dakwerken. Daarnaast hebben wij een 24 uur spoed service die 7 dagen in de week, 24 uur per dag voor u klaar staat.

Daklekkage, stormschade of lekkage door kapotte dakgoten of hemelwaterafvoer? Onze dakdekker Breda service staat voor u klaar en kan in noodgevallen al binnen 30 minuten aanwezig zijn.

Direct contact met onze loodgieter en dakdekker service in Breda? Bel 076-201 1525.

Dakdekker Breda 24 uur service

Onze loodgieter en dakdekker service is 24 uur per dag bereikbaar voor spoedgevallen. Bij lekkages of andere noodgevallen kunnen wij snel ter plaatse zijn om op deze manier de gevolgschade zo beperkt mogelijk te houden. Denk hierbij vooral aan lekkages en het gevolg van de lekkage.

Schakelt u onze dakdekker Breda service in dan ontvangt u altijd vooraf een prijsindicatie (ook bij spoedgevallen) hebben wij een klus uitgevoerd kunt u altijd achteraf per PIN betalen. Uiteraard ontvangt u ook altijd achteraf een nota met een overzicht van de uitgevoerde werkzaamheden en de kosten.

Onze dakdekker Breda service is dag en nacht te bereiken voor onder andere:

  • daklekkage
  • stormschade
  • water wat blijft staan op daken
  • afgewaaide dakpannen of dekbeplating

Vragen of direct een afspraak inplannen met onze dakdekker Breda service? Bel 076-201 1525.

Allround loodgieter Breda

Naast dat wij gespecialiseerd zijn in dakbedekking en dakwerken kunt u ook bij onze loodgieter Breda service terecht voor alle mogelijke loodgieterswerkzaamheden. Heeft u een lekkage, verstopping, riool problemen of cv problemen? Bel onze loodgieters en wij komen zo snel mogelijk naar u toe.

Wij beschikken onder andere over onze eigen cv monteurs, riool specialisten en erkende loodgieters voor het uitvoeren van alle denkbare loodgieters en installatie werkzaamheden. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor noodgevallen, maar u kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor alle gangbare installatie en onderhoudswerkzaamheden.

Vragen of direct een afspraak inplannen met onze loodgieter Breda service? Bel 076-201 1525.