24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

076-201 1525

Onderhoud

Onderhoud werkzaamheden BredaOnderhoud werkzaamheden laten uitvoeren in Breda? Ons loodgietersbedrijf is 7 dagen in de week geopend en bereikbaar om een afspraak in te plannen. Wij voeren alle denkbare loodgieter gerelateerde renovatie en onderhoud werkzaamheden uit. Denk hierbij aan een onderhoudsbeurt aan uw cv ketel, het herstellen of deels herstellen van uw dakbedekking, het vervangen van oud of defect sanitair, maar ook aan het compleet renoveren van een keuken, badkamer of toiletruimte.

Onze onderhoud service beschikt over uitsluitend over goed opgeleide, erkende loodgieters. Schakelt u ons in dan weet u altijd 100% zeker dat het onderhoud werk goed en vakkundig wordt uitgevoerd. Direct contact met onze loodgieter Breda service? Bel 7 dagen in de week 076-201 1525.

Loodgieter Breda 24 uur service

Naast het uitvoeren van renovatie en onderhoud werk kunt u ook bij onze loodgieter Breda service voor alle mogelijke noodgevallen. Lekkage, het ontstoppen van afvoeren, heeft u problemen met uw centrale verwarming of heeft u riool problemen? Onze erkende loodgieters in Breda staan dag en nacht, 7 dagen in de week voor u klaar. Bij bovenstaande noodgevallen kunnen wij vaak al binnen 30 minuten aanwezig zijn om de problemen aan te pakken en op te lossen.

Alle medewerkers van ons loodgietersbedrijf beschikken over een goed uitgeruste servicewagen waar alle nodige loodgietersgereedschappen en onderdelen in aanwezig zijn om alle problemen snel en goed op te lossen. Hierdoor is bij ons een vervolg afspraak dan ook vrijwel nooit nodig, wij lossen in meer dan 95% van de gevallen het probleem direct op.

Renovatie en onderhoud werkzaamheden

Onze loodgieter Breda service is 7 dagen per week bereikbaar. Wilt u een afspraak inplannen om renovatie en onderhoud werk te laten uitvoeren? Dan kunt u dus ook op zaterdag of op zondag een afspraak bij ons inplannen. U kunt hiervoor ons telefoonnummer 076-201 1525 bellen, u krijgt direct een medewerker van ons aan de lijn waar u uw vragen aan kunt stellen en direct een afspraak inplannen. Wilt u liever uw vraag stellen via de mail? Dan kunt u natuurlijk ook altijd ons contactformulier invullen.

Direct contact met de loodgieter Breda service? Bel 7 dagen in de week 076-201 1525.