24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

076-201 1525

Riolering

Riolering service BredaRiolering service Breda: Onze loodgieter Breda service beschikt over een speciale riolering service die alle problemen met de riolering snel, goed en vakkundig kunnen oplossen. Zit het riool verstopt, lekkage aan het riool of problemen met de afvoer? Geen stres en bel direct onze riool service in Breda.

Onze loodgieter Breda service is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor alle mogelijke problemen met de riolering. Bij noodgevallen zijn wij doorgaans binnen 30 minuten bij u aanwezig om het riool te ontstoppen, de lekkage op te lossen of andere problemen met de riolering snel, goed en vakkundig op te lossen.

Direct contact met onze Riool Service Breda, bel dag en nacht 076-201 1525.

24 uur service bij problemen met de riolering

Onze riolering service Breda is dag en nacht bereikbaar en binnen 30 minuten aanwezig. Alle loodgieters die bij ons aan het werk zijn beschikken over een goed uitgeruste servicewagen waar alle benodigde gereedschap en onderdelen in aanwezig zijn om alle denkbare problemen met uw riolering snel, vakkundig en goed op te lossen.

In onze servicewagens hebben wij bijvoorbeeld specialistisch gereedschap zoals speciale ontstoppingsveren, en ontstoppingslansen om onder hoge druk een rioolbuis of afvoerbuis te ontstoppen.

Daarnaast kunnen wij met deze ontstoppingslansen ook uw riool reinigen. Loopt het water lastig weg in de keuken of in de douche? Komt het water eerst omhoog voordat het wegspoelt in het toilet? Grote kans dat u een beginnende verstopping heeft in de riolering of in het afvoer systeem.

Als u in deze gevallen het riool of de afvoer laat reinigen is de kans dat de afvoer uiteindelijk echt helemaal verstopt komt te zitten nihil.

Direct een afspraak maken met onze riool service in Breda? Neem dan dag en nacht contact op met ons loodgietersbedrijf via telefoonnummer 076-201 1525.